Adriana Maimuteanu a dat-o pe Kent. Eva Kent

Publicat pe

Adriana de la kanal a invitat-o la o sueta cu ea insasi pe Eva Kent. Cea care poarta numele concubinei lui Adam ar fi acceptat. Adriana zice ca moca, Eva ca pe 150 de Euro. Si cand erau gata-gata sa se lafaie oral pe micul ecran, jucatoarea la Loto Pornosport a vrut banii. Inainte, ca la curve. Ca la ea, adica. Doamna Maimuteanu s-a apucat atunci s-o Prigoneasca fara mila. Ca pe Andreea Tonciu, o alta pitipoanca buna de dat uitarii. Ulterior, gazda manelistilor de la kanal s-a infuriat atat de tare, incat a scris si pe blog despre fosta blonda a pacatosului Dan. A scris urat. Subiectiv. Si ca micuta pornareasa a vrut 200 de Euro, nu 150. Pana la urma, adevarul asta nici nu mai conteaza. Doar ca maimuteanca s-a comportat fix ca o zavoranca in razboi cu maica-sa, la OTV. Citez: „Îi transmit pe această cale stimabilei dudui ca e într-o gravă eroare: confundă platourile de emisiuni tv de divertisment cu platourile de filme pentru adulți! Draga mea, la filmele alea deocheate prestațiile se plătesc, la noi, nu, că n-avem decât orgasme intelectuale când ne crește ratingul!”

Pe bune? Si cu cine le ai? Cu manelistii din emisiune? Cu resturile pe care le inviti, le ridici in slavi, le pupi undeva si apoi le injuri prin ziare?

Ce-i raspunde lumea pe blog: „Esti o enciclopedie de mitocanie, fara scrupule. Poate ca asta si-a dorit Prigoana si a si gasit-dar sa te tina acasa-sa-l otravesti numai pe el !!!”

Mi-e si mila de dom’ Prigoana, ca pare om cu mult cap pe umeri. Nu-l cunosc personal, dar asa mi-l imaginez: usor dement si foarte de treaba.

Alte comentarii de pe blogul kanalizatei:

„Bahmu, serios acum, de la ce distanta te filmeaza in timpul emisiunii ca sa incapi in cadru ?”

„imi place moolt demaximus baiatul tau si tu esty la frl de draguta dar uneori uni oameni te cred nebuna si tupeista eu nu cred asa ceva !!!!:-*:-*:-8”

Are si admiratori, e adevarat, dar tot Adriana de la kanal ramane.

eva-kentbahmu

2 gânduri despre „Adriana Maimuteanu a dat-o pe Kent. Eva Kent

    andrathoughts a spus:
    mai 2, 2009 la 11:17 am

    Welcome back to Romania:D Imi place cum a iesit bahmu’ in poza asta:))) un scandal de nota 10 ca toate din Romania:P

    drstoica a răspuns:
    mai 2, 2009 la 4:16 pm

    Mi-e sa nu-i vina sangele-n cap maimutencei, dar ai dreptate: ii sta prea bine asa. 🙂

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!