Descarca gratuit un exercitiu audio de relaxare ghidata

Publicat pe Actualizat pe

exercitiu_de_relaxare_adbTe salut cu drag, Hai Sus!

Astăzi, am pregătit pentru tine AICI un cadou special. Poți să descarci gratuit un material mp3 de 20 de minute, care conține: muzică de relaxare cu sunete de stimulare cerebrală bilaterală, totul dublat de un program în care te ghidez vocal către o foarte plăcută stare de transă, o minunată stare mentală și emoțională, la care poate nici nu te-ai aștepta.

Poți asculta acest material oriunde găsești un locșor mai retras, unde nu te mai strigă nimeni și te poți opri din treabă pentru 20 de minute. Stând pe scaun, pe fotoliu, întins în pat… Cel mai bine este să folosești o pereche de căști.

Însă, atenție! NU asculta acest material audio în timp ce te afli la volan.

Eu însumi folosesc astfel de programe, fiindcă am descoperit ce schimbări neașteptat de benefice pot provoca. Dobândesc o stare de bine în numai 20 de minute și, în timp, exersând, îmi cresc capacitatea de a gândi, simți și acționa în sprijinul împlinirii visurilor pe care le am.

De asemenea, folosesc mult transa ca pe un instrument extraordinar în ședințele de coaching pe care le am cu clienții mei. Se anulează fobii, se transformă frici, se învață mai ușor, se instalează noi convingeri susținătoare, se stimulează vindecări în mod real, se obțin rezultate dintre cele mai frumoase indiferent pe ce plan sunt ele dorite.

Transa e un fenomen natural și obișnuit al minții omului. Neinvaziv și fără niciun efect secundar neplăcut. Zi de zi, mintea intră în transă de relaxare, de învățare, de stimulare de resurse, de transformare interioară. Când mintea face acest lucru în mod intenționat și constant, beneficiile sunt evidente.

Profesorul Milton Erickson, de exemplu, un geniu în hipnoterapie, a reușit singur, prin ședințe de hipnoză, să-și vindece dislexia și incapacitatea de a distinge culorile, iar, mai târziu, poliomielita contractată, care-l paralizase grav. Incredibil, nu?

Mai multe despre hipnoză poți citi AICI. Să înțelegi ce putere ai în tine și să te întrebi: „de ce oare nu o folosesc?”

 

TE INVIT SĂ DESCARCI GRATUIT de AICI materialul audio și să te folosești de el ori de câte ori simți că:

*stresul te doboară

*tensiunea din jur devine de nesuportat

*ți-ai pierdut ideile

*nu reușești să găsești soluții simple

*ai nevoie de o clarificare a obiectivelor proprii.

 

Transa de relaxare și stimulare de resurse:

#1. îți poate crește potențialul și conștientizarea acestuia,

#2. te ajută să-ți (re)găsești liniștea, calmul, echilibrul,

#3. te ajută să înțelegi că tu ești cel mai bun expert în propria ta viață. Vei rămâne uimit cât de ușor este să te relaxezi dacă îți propui simplu să faci acest lucru.

E important ca, ascultând materialul mp3, să pornești de la premisa: „hai să vedem cum mă poate ajuta acest program”.

Abia aștept părerea ta. Scrie-mi la catalin@catalinstoica.org și spune-mi cum te-ai simțit după, ce se întâmplă după ce îl asculți de mai multe ori, în zile diferite. M-aș bucura tare mult să-ți fie de folos! L-am postat spre a fi descărcat Gratuit pentru că vreau să beneficieze de așa ceva cât mai mulți oameni și să descoperi ce putere interioară au de a-și da cu succes restart mental-emoțional. E un început către schimbări majore în viață. Îți doresc numai bine, Hai Sus!

2 gânduri despre „Descarca gratuit un exercitiu audio de relaxare ghidata

  zaraza26 a spus:
  august 31, 2016 la 7:48 am

  Am ascultat aseara cele 20 de minute inregistrate. Nu ma asteptam sa am timp si nevoie asa repede. Au fost de fapt 19 minute si 58 de secunde. Nu mica mi-a fost mirarea cand, intoarsa in camera dupa aceasta, ceasul arata ora 19 si 58 minute. De doua ori in cursul audierii am simtit ca o apasare pe crestet, ca si cum as fi fost cu capul impinsa in tablia patului. Chiar m-am miscat sa ma asigur ca nu e asa. Nu era asa! M-am simtit foarte bine dupa cele 20 de minute. La vreo zece minute dupa, creativitatea s-a facut simtita. Fara nicio legatura cu ce se intampla atunci, mi-au venit in minte cuvintele „Alunecand luna pe o aluna”. Cam asa patesc eu, in general, cand creativitatea da pe dinafara. Multumesc foarte mult, Catalin!

   drstoica a răspuns:
   septembrie 29, 2016 la 11:11 pm

   Zaraza, și eu îți mulțumesc foarte mult pentru împărtășire! Mă bucură enorm să văd beneficii dintre cele mai diverse la oamenii care sunt deschiși la a experimenta, la a-și îmbunătăți propria viață.
   Transa hipnotică (NU e somn) are efecte extrem de pozitive asupra creierului, asupra minții și, implicit, asupra întregului organism. Cu cât ne folosim de ea într-un mod mai constant, mai regulat, cu atât beneficiile cresc și se înmulțesc. Ne ajută să ne conectăm cu potențialul subconștient. Se spune că în rugăciune, îi vorbim lui Dumnezeu; în astfel de exerciții de relaxare îl ascultăm pe Dumnezeu.
   Foarte interesant și ce povestești tu în ;egătură cu ceasul!
   Mulțumesc și să accesezi zi de zi cele mai necesare resurse!

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s