Tara Cocalarului-Voda

Publicat pe Actualizat pe

Pe youtube circula cu viteza un montaj facut de Dobrovolschi. Alaturarea unor farse care seamana ca doua picaturi de bere. Una e facuta in 2006 de perechea Craioveanu-Dobrovolschi (la Guerrilla), alta e datata/difuzata in 2009 si semnata Daniel Buzdugan (la Radio Zu). De aici si acuzatia de furaciune. Eu nu zic nimic, nu ma bag, sunt destui care fac demonstratii.

Iata montajul audio:

In replica, se intreaba unii, asta ce-o fi?

Parca nu-i aceeasi Marie doar cu alta palarie…

Bunaoara, Huidu. Vorbeste pe blogul lui despre matinalii Radio Zu si comenteaza o spalatura de imagine pe care cei doi au incercat-o in emisiunea lui Gadea (pe Antena3) imediat ce au picat de fraierusi cu farsa copiata. Tot in emisiunea aia tv a mai aparut si Bendeac, mai nou, coleg de trust cu Buzdugan si Morar. Si au tot vorbit despre cocalari. I-au facut praf, da. Bravo! zic, dar… Lumea a gasit o multime de „dar”.

Eu doar atat am sa-i transmit lui Bendeac: mai scoate, ma, si tu guma aia din gura cand te vezi la televizor, ca-i urat! Mestecand intruna degeaba, devii autorul unui gest care echivaleaza cu flegmele pe care le trag fotbalistii pe teren cand ii filmeaza camera la prim plan. Poate nu ma-ntelegi, dar fiindca esti baiat destept, macar incerci, stiu sigur.

La finalul articolului de pe blogul sau, Huidu are o remarca sclipitoare. (Asta in conditiile in care si el, de obicei, isi scoate palaria in fata talentului marca Bendeac. E un profesionist Misu, clar.) Iata ce scrie Serban (copy/paste): „De remarcat teoria lui Bendeac, care ar castra cocalarii pe motiv ca fac prea multi copii. Iti reamintesc, Mihai, ca unul d’ala burtos cu Dolce si Gabbana mulat pe buric si “de puta madre” pe tricou ti-a cerut autograf si-ti stia toate replicile… vrei sa ramai fara audienta, frate?” Ironic, rautacios… nu stiu ce sa zic, Serbanica, nu ti-e rusine? 🙂

Pe blogul sau, Bendeac anunta ca a fost in direct la Sinteza Zilei (emisiunea e aici). Unul dintre comentarii vine din partea unei tipe (probabil) care se semneaza „dreamingjewel” (iarasi copy/paste): „Aţi făcut în emisiunea de aseară o afirmaţie care nu vă face cinste şi care nu serveşte deloc scopului declarat de dvs. Mai precis, aţi afirmat: “E plină ţara de târfe”. Aţi exemplificat cu faptul că, dacă vă duceţi într-un club, puteţi agăţa o tipă pentru o partidă scurtă de sex, apoi vă puteţi întoarce şi agăţa alta şi tot aşa până în zori. Felicitări pentru potenţă şi nu mă îndoiesc că în cluburile pe care le frecventaţi atmosfera este cam asta. Dar România nu se reduce la cluburile de lux (un mediu în care, pe de altă parte, este logic ca târfele să roiască, nu? că ăla e terenul lor de vânătoare).
Eu nu cred că e ţara plină de târfe, doar că ele sunt mai stridente şi deci mai vizibile (întrucât face parte din “job description”), de unde şi impresia.
Din păcate există riscul ca prin asemenea afirmaţii să conferiţi legitimitate părerii cocalarilor că mai toate femeile sunt târfe şi merită tratate ca atare.Că doar a zis-o şi Bendeac, nu? care e vedetă de televiziune. Căci cocalarii nu se recunosc niciodată în descriere, ei râd numai de alţii ca ei.

Uite cum niste gesturi, niste iesiri, niste pareri defectuoase ori exprimate intr-un mod defectuos pot declasa un om, un profesionist serios. Ce zici, Misule, nu-i pacat?

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!