Programeaza-te sa fii mai bun!

Publicat pe Actualizat pe

Tu ce ți-ai propus să faci astăzi, să faci săptămâna asta, astfel încât, lunea viitoare, privind în urmă, să-ți dai seama că chiar ai mai schimbat ceva în bine în viața ta, că ai mai reușit să faci undeva o diferență, oricât de mică?

Dezvoltarea personală și profesională se face constant, permanent. E ca și cum ai respira. Nu te oprești pentru că te-ai plictisit. Și nu există o vârstă la care să nu mai aibă rost să înveți.

pregatit

2 gânduri despre „Programeaza-te sa fii mai bun!

  arakelian a spus:
  octombrie 19, 2015 la 12:52 pm

  La mine nu merge doar cu de astazi. E nevoie sa insist, sa fac acea schimbare timp de 3-4 saptamani, sa fiu consecventa, sa depun efort, sa imi repet ca imi va fi bine:
  – am nevoie de efort timp de cateva saptamani pana sa imi intre in rutina alergatul
  – mi-au trebuit cateva luni sa ma organizez la minimum cu gatitul, pt a nu mai ajunge la supermarket decat o data la cateva luni

  etc

  Dar ce facem cu pacatele proprii de care nici nu suntem constienti?

   drstoica a răspuns:
   octombrie 19, 2015 la 5:52 pm

   „Dezvoltarea personală și profesională se face constant, permanent. E ca și cum ai respira. Nu te oprești pentru că te-ai plictisit.” Seamănă cu ceea ce ziceai tu legat de insistență, de efort, de disciplină? 🙂
   Eu scriu pe blog lucrurile astea în fiecare zi. De ce? Pentru că eu am nevoie de ele în fiecare zi. Pentru că oamenii care vor să schimbe ceva au nevoie să le citească și să acționeze în fiecare zi, timp de măcar 21 de zile. Este perioada în care mintea conștientă formează, iar mintea subconștientă înregistrează un nou obicei. Subconștientul înseamnă 92-95% din mintea omului. Asta denotă că 92-95% din TOT ceea ce facem zilnic, facem inconștient, automat sau aproape automat. Dacă vrem vieți mai bune, ne schimbăm obiceiurile, automatismele.
   Iar programele personale de care-mi vorbești sunt și ele modificabile, înlocuibile. Întotdeauna. Dacă vrem cu adevărat. Conștientizarea se face zi de zi, prin tot felul de exerciții simple de relaxare, de introspecție, de meditație, de autohipnoză… Dialogul cu tine în oglindă este fabulos, crede-mă!
   Iar dacă singură nu simți că reușești, caută un coach bun. Sigur va fi bine!
   Uită-te aici puțin, te rog:
   https://drstoica.wordpress.com/2015/09/30/un-exercitiu-de-autocunoastere-video-2/

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s