La multi ani, Domnule!

Publicat pe Actualizat pe

exactAstăzi, Mircea Lucescu împlinește 7 decenii de viață! La mulți ani și pe toți să-i aibă așa cum și-i dorește!!!

E un om cu bune și cu rele, firește. A fost un mare jucător de fotbal. E un extraordinar antrenor. E un exemplu de echilibru și de implicare. A învățat mult pe toate planurile. Și dă cu drag mai departe. Eu așa aleg să-l văd, nu mă pot gândi că trebuie observat totul neapărat prin prisma extremă a dinamoviștilor, steliștilor, rapidiștilor „adevărați”.

Sincer: ai vrea ca, la această vârstă, oamenii să vorbească astfel despre tine? Perfect! E nevoie să faci ceva pentru asta. În fiecare zi, nu într-o singură zi! Vei greși de suficiente ori. Vei fi contestat în mediul tău social, profesional… Vei fi confuz. Contează, însă, ca, la final, să existe cât mai mulți oameni care, neforțați, neîntrebați de nimeni, să aibă asemenea gânduri la adresa ta. Înseamnă că ți-ai făcut datoria de Om!

Rinat Ahmetov, patronul echipei Șahtior Donețk, despre Mircea Lucescu:

„Din toată inima, îţi mulţumim! Îţi mulţumim pentru faptul că Şahtior a câştigat 21 de trofee cu tine. Îţi mulţumim pentru că am devenit respectaţi în Europa. Îţi mulţumim pentru faptul că etalăm perfomanţe deosebite şi spectaculoase. Dragă Mircea! M-am bucurat de marele privilegiu de a lucra cu tine – 12 ani la rând, ai fost antrenorul principal al echipei Şahtior Doneţk. În această perioadă, am devenit buni prieteni, înţelegându-ne perfect unul pe altul, chiar fără cuvinte.
Dacă mă întreabă cineva «ce ai spune de Mircea Lucescu?», prima dată aş spune: Este un extraordinar prieten al meu. Un om cu o inimă mare, sincer şi sentimental. Un om devotat, care, în cel mai dificil moment al nostru, nu ne-a părăsit pentru o altă slujbă, deşi era căutat. Un om foarte înţelept.”

Hai Sus! Sus în tot ceea ce faci!

mircea lucescu

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s