Fara scuze (VIDEO)

Publicat pe Actualizat pe

educatieE mai ușor să treci de la eșec la succes decât de la scuze la succes. Când mergi prin viață și, brusc, aluneci ori te împiedici și cazi, te ridici repede fiindcă știi că te umpli de noroi dacă rămâi acolo, jos. Te ridici și te scuturi, ca să ștergi urmele durerii; dar amintirea care te învață rămâne. Te scuturi și mergi mai departe, fiindcă te grăbești undeva sau abia aștepți să te întâlnești cu cineva sau, pur și simplu, vrei să mergi, nu să stai.

Când nici nu cazi, dar nici nu mergi, când scuzele se înmulțesc atât de tare și îți par atât de întemeiate, e ca și cum ai merge cu spatele. Ai eșuat cândva demult, dar, cu „ajutorul” scuzelor, continui să menții eșecul viu în mintea ta, fără să înveți cum să trăiești mai bine, mai frumos, mai potrivit de acum înainte. Și creezi toate premisele ca acel eșec să se perpetueze, să se repete, să-l transformi într-o regulă: „și data viitoare tot un astfel de om voi întâlni, pe viitor va fi și mai greu, e clar că nu sunt bun/ă de nimic, toată lumea îmi vrea răul…”  Doar de dragul inconștient al suferinței?

John Maxwell e unul dintre cei mai renumiți lideri și ghizi în leadership din lume. Les Brown e un neasemuit speaker motivațional. Ambii au trecut prin multe și au învățat destul. Au căzut, dar s-au ridicat cât au putut de repede din noroi. Acum, îi învață și pe alții cum să o facă.

Fii atent la ei în următorul minut și jumătate!

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s