Fii un lider înconjurat de lideri!

Publicat pe Actualizat pe

liderSunt, în viața cotidiană, lucruri (aparent banale) care te pot umple de bucurie, de dorință, de recunoștință, sau care te pot lăsa cumva indiferent în ideea în care așa e normal să ți se întâmple, în ideea în care crezi că ți se cuvin. Însă ratezi conștientizarea unui mecanism care funcționează în avantajul tău. Iar el, numai dacă îl observi, numai dacă îl înveți și-l îmbunătățești apoi în mod intenționat, va continua să-ți umple zilele de rezultate tot mai bune. Numai dacă!

Mi-am început ziua cu un Mastermind – un seminar despre leadership, despre abilitatea de a conduce pe principiul „win-win”, despre capacitatea de a-i servi pe ceilalți, observând ulterior cum ei te vor urma fără să le-o ceri. Asta înseamnă, pe scurt, îmbunătățirea vieții sub toate aspectele. Când îi ajuți pe oameni să se formeze, să se perfecționeze ca lideri adevărați, nu faci decât să te înconjori tot mai mult de persoanele cu care rezonezi, de persoanele pe care vrei să le ai în preajma ta. Dacă nu ai în jur oameni așa cum ți-i dorești, îi ajuți să devină, fiind tu permanent așa cum vrei să fie ei.

Iar grupa din dimineața asta e una formată din oameni absolut extraordinari! Au TOȚI o energie atât de plăcută, încât rămân de fiecare dată cu ei mai mult timp decât am stabilit. Efectiv, nu pot spune: „gata, hai acasă!”. 🙂 Îi întreb dacă sunt de acord să mai stăm o jumătate de oră, iar ei, deși au treburile lor foarte importante, nu ezită să ne mai țină împreună încă 30 de minute. 🙂 Sunt oameni cărora mă simt fericit să le adaug valoare, să-i susțin în procesul de autodescoperire și de dezvoltare a lor, pentru că și ei fac același lucru cu mine, indiferent că realizează sau nu așa ceva. Le mulțumesc și… le mulțumesc! 🙂 Nu e un curs. E un pahar de vorbă bună între prieteni.

Un gând despre „Fii un lider înconjurat de lideri!

    adrian0602 a spus:
    iunie 7, 2015 la 6:34 am

    Reblogged this on adriandc.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s