Percepția personală

Publicat pe

Inspirație. La vârsta lui, de obicei, un om își spune că nu o poate lua de la capăt, că nu are cum, că de ce să-l oblige cineva s-o facă?

Subiectul în sine e chiar interesant. Ieșire totală din zona de confort. Ce asigură asta? Continuarea vieții ca și când totul se întâmplă cu un scop: fericirea. Păcat de cine nu înțelege cum e cu lecțiile pe care viața ni le dă tuturor…

Situația e cea care este. Cum te raportezi Tu la ea contează cu adevărat! Prin urmare, arată ori ca o catastrofă, ori ca o mare oportunitate. Decide! Dar în funcție de cum decizi, ține minte că așa îți va arăta viața.

3 gânduri despre „Percepția personală

  Mala a spus:
  iunie 3, 2015 la 8:43 pm

  M-a nimerit la fix materialul asta, Doc. Tocmai experimentez situatia de-a o lua de la capat in alta parte si in cu totul si cu totul alte conditii. Daca initial am zis ca n-o sa pot, ca totul va fi o ruina, ei bine, zona de confort s-a refacut si acum repornesc motoarele si toate pinzele sus.

   drstoica a răspuns:
   iunie 3, 2015 la 9:27 pm

   Iată cum viața îți arată, o dată în plus, că se poate, iar resursele curg, astfel încât să reușești să poți, nu pentru a reuși să nu poți. 🙂 Fiindcă indiferent că putem sau că nu putem, facem niște eforturi ca să reușim să putem sau ca să reușim să nu putem. 🙂
   Multă baftă, Mala!!!

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s