Tu ce crezi?

Publicat pe

Succesul e o stare a minții. Creează starea necesară prin tot ceea ce faci! Și caută oamenii care fac la fel!

succes

Anunțuri

11 gânduri despre „Tu ce crezi?

  Gabriela a spus:
  Aprilie 21, 2015 la 9:26 am

  Adevarat x3! Pe principiul „daca tu crezi ca poti, sau daca tu crezi ca nu poti, ai dreptate”. Si da, e important sa te inconjori cu oameni pozitivi care sa te incurajeze si sa te incarce de energie, nu sa te sece si sa te traga dupa ei :). Sa facem din azi o zi plina de succes, ce zici?

   drstoica a răspuns:
   Aprilie 21, 2015 la 12:50 pm

   Plină, plină de succes, de acord, Gabi! 🙂

  Lucica a spus:
  Aprilie 21, 2015 la 9:54 am

  Eu insumi sunt intr-o mare dilema .Oamenii din jurul meu sunt intr-o continua forfota ,agitati,care nu-si pun aceleasi intrebari ca si mine…Facebook-ul e un loc unde gasesc prieteni deschisi,pozitivi,care -mi transmit o stare grozava de bine si e un adevarat refugiu,deocamdata.Ma doare ca nu am puterea sa schimb atmosfera din preajma mea si incerc sa ma detasez cat pot.Poate este egoism,dar cand vad furtuna,prefer sa ma ascund…

   drstoica a răspuns:
   Aprilie 21, 2015 la 12:52 pm

   Dă-ți voie să cunoști oameni în viața reală, coboară-i de pe facebook și ai să vezi cum, încet, încet, vei petrece tot mai mult timp în compania celor cu care rezonezi, iar ei vor vrea să petreacă tot mai mult timp cu tine. Pe facebook, oamenii nu sunt așa cum sunt, ci așa cum vor să pară. Soluția este să interacționăm cât mai mult cu oameni în realitatea fizică, să-i cunoaștem cu adevărat și să ne creăm mediul pe care ni-l dorim.

  Mala a spus:
  Aprilie 21, 2015 la 9:55 am

  Altfel spus… „atitudinea determina altitudinea”! Tu ai spus-o Doc si ai dreptate.

   drstoica a răspuns:
   Aprilie 21, 2015 la 12:53 pm

   Mulțumesc, Mala, să înfrumusețăm atitudinea și să creștem permanent altitudinea în viață! 🙂

  Lucica a spus:
  Aprilie 21, 2015 la 1:58 pm

  Multumesc ,Catalin. Ma gandesc inca la solutii optime.

   drstoica a răspuns:
   Aprilie 21, 2015 la 2:51 pm

   Multă baftă să ai!

  adrian0602 a spus:
  Aprilie 21, 2015 la 6:28 pm

  Reblogged this on adriandc.

  mihaela a spus:
  Aprilie 22, 2015 la 12:57 pm

  Eu cred ca pot, dar nu stiu cum…sau imi lipseste start-ul.
  E ceva confuz…sunt in stadiul de documentare: citesc, ma documentez, sper…probabil ca intr-o zi o sa si aplic tot ce-am citit. 🙂
  Adevarat, totul vine din interior, nu cred in destepti si prosti, cred in oameni buni, pozitivi, deschisi si oameni rai. Cand intentia este buna, drumurile se deschid. Si cand gresesti, realizezi ca ai gresit, parerea de rau te apasa pentru ca intentia era alta…atunci Dumnezeu face o minune si iti arata ca te-a iertat, luandu-ti apasarea.

   drstoica a răspuns:
   Aprilie 22, 2015 la 3:23 pm

   Eu nu cred nici măcar în oameni buni și oameni răi. 🙂 Oamenii sunt toți așa cum sunt. Doar noi îi etichetăm ca fiind buni ori răi. Însă cine e bun pentru mine s-ar putea ca ție să ți se pară rău. Și invers.
   Pe de altă parte, oamenii se nasc cu toții buni. Pe parcursul vieții, în funcție de mediul înconjurător, unii înțeleg că nu e ok să fii bun și se comportă în mod neplăcut față de ceilalți. Este doar un comportament, nu trebuie să facem confuzie între om și comportamentul său de la un moment dat. Fiindcă astfel cresc oamenii cu anumite probleme de comportament, când, de copii, li se spune: „ești slab, ești urât, ești ciudat, ești un copil rău…” Și el instalează acest program: că e rău și că doar la asta se pot aștepta ceilalți din partea lui. De fapt, el nu a fost rău; a făcut o greșeală, a avut, la un moment dat, un comportament nepotrivit. Așa încât, el trebuie vizat în educație, nu identitatea copilului.
   E foarte bine că citești dezvoltare personală, bravo ție! Citește, ascultă, privește și, cel mai important, aplică, experimentează! Nu când vei considera că știi suficient, ci Acum. Suficient nu vei ști niciodată. Dar dacă aplici acum, cu siguranță se va cunoaște în momentul următor. Acțiunea e diferența care face diferența.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s