Întrebare deșteaptă, răspuns înțelept

Publicat pe

simona_halepDe ce o iubește lumea întreagă pe Simona Halep? De ce, în finala din Dubai, toată arena a fost alături de ea, chiar dacă în tribune nu erau români? Întrebare pe care și-a pus-o și Tennis World. Apoi, a și răspuns:

„Ar putea fi simplitatea mişcărilor ei. Ar putea fi faptul că nu arată ca noul prototip de jucătoare modernă de tenis. Nu e snoabă, dar, cel mai important, este o visătoare. Este zâmbitoare şi simplă, arată ca o fetiţă în cel mai mare magazin de dulciuri din oraş. De asemenea, Simona nu este blondă, nu este deosebit de frumoasă, nu este o «fashionista». O fată normală într-o lume mare. O fată talentată care încearcă să-şi îndeplinească visul. Femeile o iubesc pentru că se pot regăsi în ea. Bărbaţii o iubesc pentru că nu este o frumuseţe glacială de neatins. Fanii tenisului o iubesc pentru că are clasă şi ştie cum se joacă acest sport. Este răzbunarea normalităţii. Dacă cineva cu calităţile Simonei poate fi descris astfel.”
Tennis World

Simplu și la obiect. Mai pe larg, găsești aici.

Ar fi frumos dacă tot mai mulți am semăna cu Simona Halep. Dacă am alege să facem ceea ce ne place și să facem bine, cu pasiune, cu responsabilitate. Să ne bucurăm de ocupațiile noastre și de viață, în general. Ea întâi a fost așa multă vreme și abia apoi a făcut performanță, abia apoi a apărut succesul. E ordinea firească a lucrurilor în Univers: întâi oferi, apoi primești. Ceea ce oferi, aia primești. Oferi zâmbete, necondiționat și fără să le ții numărătoarea, așa ceva primești. Oferi tristețe și dezamăgire, la fel: așa ceva primești. Oferi încredere, încredere primești. Oferi un comportament consecvent, de om care știe ce vrea, așa ceva ți se întoarce în timp.

Calitatea vieții noastre depinde de calitatea întrebărilor pe care ni le punem.

Un gând despre „Întrebare deșteaptă, răspuns înțelept

    adrian0602 a spus:
    februarie 23, 2015 la 9:51 am

    Reblogged this on adriandc.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s