Prieteni și ieri, și azi, sunt sigur că și mâine… :)

Publicat pe Actualizat pe

prieteniAm mulți prieteni Foarte Buni. Extraordinari, aș putea spune. Sunt norocos, nu? 🙂 Dar noaptea de Anul Nou am petrecut-o cu aceiași 5 oameni în compania cărora mă simt… mă simt ca și cum ar fi cu toții familia mea. Au trecut deja ani de când tot facem împreună călătorii de vacanță, revelioane, poze, proiecte profesionale, treburi care rămân în amintire… Sunt oamenii aceia care și la bine, și la greu… știi ce vreau să zic, nu? E siguranța de a te simți bine, indiferent ce se întâmplă. Pot chiar să mă și plictisesc cu ei, că tot bine mă simt. 🙂 Nu se întâmplă niciodată să mă sune unul, să zică: „hai să ieșim, vecine”, iar eu să spun nu. Nu de rușine. Ci pentru că, pur și simplu, mă bucur să fiu cu ei.

Când ai asemenea oameni în viața ta, trebuie să fii pregătit pentru orice. Trebuie să fii pregătit nu doar să râzi, nu doar să te distrezi cu ei, nu doar să primești un sprijin când e nevoie… Trebuie să fii pregătit să ierți, mai ales. Doar așa poți păstra ceva foarte prețios pentru totdeauna. Deși, ei au avut mai multe ocazii să mă ierte pe mine de-a lungul anilor. 🙂

E vorba de recunoștință. Acea recunoștință de la care pornește tot ceea ce ți se pare a fi frumos în viața ta. Acea recunoștință care ți-i aduce în preajmă exact pe cei pe care ți-i dorești, pe cei cu care vrei să semeni, pe cei care te ajută să devii. Acea recunoștință care decide „cum îți merge” în viață, zi de zi. Mulțumesc și la mulți ani tuturor!

4 gânduri despre „Prieteni și ieri, și azi, sunt sigur că și mâine… :)

  szqwer a spus:
  ianuarie 1, 2015 la 11:48 pm

  La mulți ani și un an nou bun!

   drstoica a răspuns:
   ianuarie 2, 2015 la 12:17 am

   Mulțumesc, la mulți ani și belșug de fericire! 🙂

  Pusa a spus:
  ianuarie 2, 2015 la 12:17 am

  Asa-s unii oameni, norocosi! Chestia aia cu ”atitudinea” face bine si face si mai bine cand o impartasesti. Acum o stiu si eu si incerc s-o dau mai departe, poate prinde!
  La multi ani, tie si prietenilor tai ! 🙂

   drstoica a răspuns:
   ianuarie 2, 2015 la 12:19 am

   Când vorbesc de atitudinea câștigătoare, ea se referă exclusiv la mine, nu la ceilalți. Ceilalți o au și ei dacă eu o am. 🙂

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s