Din tipare ieși singur, nu cu mulțimea

Publicat pe

tipare-adb„Spunem că urâm sistemul care ne-a transformat în ceea ce suntem și totuși suntem disperați să ne integrăm în el. Poate că a venit timpul să găsim un nou mod de a crește mari.

În loc să ne continuăm viața, ne-am blocat în ceea ce cunoaștem, pentru că e prea greu să găsim altceva. Ne cheltuim majoritatea banilor pe chiria unor apartamente care nu ne plac; mâncăm pizza de la supermarket; ne uităm la seriale înainte de culcare și ne tuflim cu fața în pernă cu groaza că mâine urmează o nouă zi de lucru.”

Clive Martin scrie pe larg despre cum arată viața lui și despre cum i-ar plăcea să arate. Despre câte asemănări sunt între viețile noastre și despre ce înseamnă să ieși din tipare.

Din tipare ieși singur, nu aștepți mulțimea, turma, majoritatea ca să o faceți împreună. Maturizarea înseamnă să înțelegem că există și bine și rău în aceeași măsură, infinit. Sau: că nu există nici bine, nici rău. Doar noi alegem una sau alta / doar noi alegem cum definim ce trăim, cum ne raportăm la lumea înconjurătoare, cum gândim și acționăm ca să trăim așa cum ne place și nu invers.

Un articol tradus, aici.

Anunțuri

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s