Când lup, când vacă… (Video)

Publicat pe Actualizat pe

lupulÎn majoritatea covârșitoare a cazurilor, realizările ori nerealizările noastre pleacă de la încrederea sau lipsa încrederii în sine. Când o avem și cu cât o creștem mai tare, aproape totul devine roz, riscul devine o șansă, necunoscutul devine atrăgător, eșecul devine o lecție, frica se transformă în dorința de a verifica, iar rezultatele aduc încă și mai multe rezultate. Când nu o avem, optimismul altuia devine nerealism, pesimisimul echivalează cu realismul, ziua de mâine e așteptată cu teamă, minunile sunt doar întâmplătoare.

Nu-i lăsa pe alții să hrănească lupul din tine! Hrănește tu lupul potrivit, cel pe care TU îl alegi!!! 🙂

„În jungla supraviețuirii și a superficialității, suntem antrenați zilnic să anihilăm tot ce nu ne seamănă, tot ce nu putem înțelege. Suntem exagerat de circumspecți, violenți și nemiloși.” Sunt vorbe ale unei blogerițe (Monica Ilea) pe care eu o citesc cu mare plăcere. Dar cred foarte tare că fiecare are nevoie să devină Mesia pentru el însuși. Să fie zilnic salvatorul propriei persoane, să aducă resursele pentru mai bine din interior. Fiindcă din afară, s-ar putea să aștepte degeaba „perfectul” care să îi transforme viața.

Dacă tu ești împăcat cu tine însuți și știi că poți chiar și ceea ce încă nu știi că știi, capeți o asemenea încredere care-ți dă permanent senzația că toate sunt rezolvabile, că se poate trece peste orice lucru neplăcut, că fericirea se dobândește la fiecare pas, într-o formă sau alta, din atât de multe lucruri. Și te trezești într-o bună zi acolo, în vârf, unde de mult îți doreai să fii. Iar vârful poate fi în orice domeniu, în orice viață, indiferent cine și ce ești.

swDupă ce niște ziariști (spune tu dacă înțelepți sau nu) au numit-o „vacă grasă”, tenismena Serena Williams a replicat altfel decât se așteptau respectivii. Ei își doreau, probabil, reacții extreme: ca ea ori să plângă, ori să le răspundă la fel de agresiv. Și să continue scandalul artificial abia aprins. Poate că și ea a înghițit greu situația, e firesc. Însă a recadrat puțin, a tras aer în piept și a acceptat să răspundă „out of box”. Altfel decât sub impulsul momentului: „Mă simt bine cu înfăţişarea mea. Sunt mare şi sportivă, ştiu că n-o să am niciodată corp de fotomodel, un trup ca şina de tren. Nu sunt o chestie blondă cu ochi albaştri. Am ‘balcoane’ mari şi un fund enorm. Aşa sunt eu şi-mi place la nebunie! În oglindă, cînd mă privesc, văd ceva fierbinte şi sexy”. Neplăcut pentru ziariștii ăia „obiectivi”, care chiar n-au știut ce să mai spună. Cum s-o mai înjuri o dată când nu te-a înjurat și ea pe tine? Când nici măcar o ironie nu a scos pe gură la adresa ta. Și, ia uite, s-au apucat unii s-o aprecieze pe ea, în loc să țină cu tine!

Fii foarte atent(ă) la filmulețul următor! Extrem de sugestiv!

3 gânduri despre „Când lup, când vacă… (Video)

  geanina a spus:
  noiembrie 18, 2014 la 10:00 pm

  You can count on me like one, two, three, I’ll be there ‘cause that’s what friends are supposed to do…:)

   drstoica a răspuns:
   noiembrie 19, 2014 la 12:17 am

   When you’ll be here? 🙂

  geanina a spus:
  noiembrie 19, 2014 la 1:36 am

  Pai… when destiny calls me… 😉

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s