Croiește-ți fericirea cu materialul clientului! :) (video)

Publicat pe Actualizat pe

recunostinta2Neuroștiințele spun că există deja tot ceea ce vrei să fii, să faci, să ai. Trebuie doar să înveți cum să accesezi aceste resurse. Să înțelegi că viața Ta depinde de Tine mult mai mult decât de un candidat nepotrivit la președinție. Că TU îți creezi în mod real viața, conștient sau inconștient, și nu împrejurările asupra cărora nu poți avea control. Tu ești stăpânul Tău. Al altora nu poți fi, alții doar au impresia că pot fi stăpânii tăi.

Dacă nu crezi că există deja tot ceea ce-ți dorești în viața ta, că nu ai abilitățile necesare, că nu poți învăța tu să fii ca X sau ca Y, învață doar să fii Fericit! Cu ceea ce ai și vezi că ai, cu materialul clientului, fă lucrurile altfel decât până acum. Schimbă până obții rezultate. Într-o relație de cuplu care te face nefericit, te gândești imediat cum să-l schimbi pe celălalt, fiindcă el e de vină, nu? Când vezi că nu poți, îți vine să te desparți, că nu se poate altfel. Dar prea puțin hotărăști cu adevărat să te schimbi pe tine ca să vezi cum se schimbă apoi și alții față de tine.

Pune pe hârtie tot ce crezi despre Tine! Selectează trăsăturile pe care le consideri Calități. Uită-te peste „defecte” și întreabă-te dacă vreodată, unele dintre acele defecte nu ți-au adus și rezultate frumoase. Hai să vedem, cum ai putea să transformi un defect în calitate? Te întreb eu, dar nu vei găsi niciun răspuns dacă nu te întrebi și Tu.

„Știi cum mă încurajam când aveam 7 ani? Îmi aduceam aminte de ce mi se întâmplase în săptămâna trecută. Niște copii mă batjocoriseră pentru felul în care arătam. Mă uitam în oglindă și-mi spuneam: ‘Da, nu ai mâini și picioare. Au dreptate copiii ăia… Dar uită-te la ochii tăi. Uită-te! Vezi ce ochi frumoși poți avea? Asta nu merită luată în seamă?!? Cine îți poate lua așa ceva?? Dacă doar pe ochii tăi te poți baza, atunci bazează-te pe ochii tăi!!!’ Ai înțeles mesajul? Dacă ai găsit un singur lucru bun în viața ta, un lucru cert, agață-te de el și pornește la drum din acel punct! Încetează să te mai gândești câte oportunități ratate sunt, fiindcă astfel vei rata și mai multe!” Nick Vujicic, omul fericit fără mâini, fără picioare.

Planurile se fac pentru prezent și viitor, nu pentru trecut. În funcție de cum arată planurile și imaginile din mintea ta, în funcție de ce emoții ai de fiecare dată când te gândești la ele, în funcție de ce pui în practică, aia se transformă zilnic în realitate fizică. Ține în minte ceea ce vrei să ai, nu ceea ce NU vrei să se întâmple. Și treci mereu la acțiune. Fără acțiunea potrivită, totul e în zadar. Atitudinea îți decide Altitudinea!

Anunțuri

3 gânduri despre „Croiește-ți fericirea cu materialul clientului! :) (video)

  dana alexandru a spus:
  Noiembrie 5, 2014 la 10:46 am

  Fiecare om e unic in felul lui,are ceva special care l deosebeste de ceilalti.Postarea asta imi aminteste cumva de pilda talantilor.Trebuie sa fii multumit cu ce si cat ai/ti s a dat,dar in acelasi timp,sa valorifici ,sa inmultesti.Cu alte cuvinte,sa ti folosesti calitatile ptr a deveni mereu o varianta tot mai buna a ta.Asta,in loc sa ti plangi de mila ,sa te vaiti sa judeci si sa gasesti vinovati ptr cum esti sau cum traiesti.

   drstoica a răspuns:
   Noiembrie 5, 2014 la 3:03 pm

   Sunt de acord. Pentru a fi mai bine, e nevoie să-ți pui atenția pe ce ești și pe ce ai deja, ca să poți deveni, să poți înmulți. Atenția permanentă pe ceea ce au alții și tu nu ai nu ajută mai deloc. Fiindcă devine mai important să nu mai aibă nici ei, nu neapărat cum ai putea face tu să ai mai mult.

  dana alexandru a spus:
  Noiembrie 5, 2014 la 7:52 pm

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s