Uite așa începe fericirea!!! (VIDEO)

Publicat pe Actualizat pe

dorinteleCând te gândești cu preponderență la ceea ce-ți dorești, la ceea ce ți-ar plăcea să fii, să faci, să ți se întâmple și nu la ceea ce nu mai poți suferi, nu la lucrurile pe care nu le-ai vrea în viața ta, nu la drobul de sare, starea ta de spirit e una deosebită. GARANTAT! A purta în minte gânduri care te liniștesc, te bucură înseamnă generare de emoții plăcute. În continuare, înseamnă un comportament, niște mici și mari activități care susțin împlinirea visurilor tale și nu credința că nu prea ai cum, că e prea târziu pentru tine, că e greu în ziua de azi etc.

Am avut vise și am avut coșmaruri. Mi-am depășit coșmarurile datorită viselor.” Jonas Salk

Scutură praful de pe visele/visurile tale și susține-le cu idei care le pot duce la materializare în lumea fizică. Creația are două etape, indiferent despre ce ar fi vorba, bun sau rău. Întâi creezi în mintea ta, apoi vei face ori nu vei face astfel încât să creezi și fizic, palpabil. „Păi, eu nu mi-am dorit nicidecum așa ceva!!!” Exact: atitudinea asta spune despre tine cât de mult te-ai gândit că n-o să reușești, cât de complet ai văzut în mintea ta eșecul. Ok, acum e momentul să schimbi ceva: când în minte îți vin acele credințe, convingeri, păreri că n-ai cum să reușești ceva anume, încearcă asta ca pe un joc: ȘI DACĂ AȘ REUȘI, CUM AR FI? CE-AȘ FACE? CE MI S-AR ÎNTÂMPLA? CHIAR E IMPOSIBIL?

Venerează viața cu ceea ce ți s-a dat frumos în ea și mai lasă deoparte grijile și discuțiile interminabile despre greutățile tale! Trezește puterea propriei minți de a face lucrurile să se întâmple în favoarea și nu contra ta!

„Prețul măreției este responsabilitatea pentru fiecare dintre gândurile tale.” Winston Churchill

Fii conștient de ceea ce gândești și de ceea ce faci. De ceea ce crezi și de ceea ce nu crezi.

drum-copilFii atent la fetița din imagine!!! Inițial, da, a învățat-o cineva să facă, să spună asta. Zi de zi, întâi timid, probabil. Că, na, „cum să faci așa ceva în fiecare dimineață?!” Apoi, gestul i se transformă în obicei, inevitabil. Orice faci cu repetiție tinde să devină obicei. Acum, însă, comportamentul pe care-l vezi la această fetiță a devenit parte din ea însăși. Citești în limbajul trupului său exact ceea ce spune. Și ce rezultă? O altă ATITUDINE! Acea atitudine care spune, în mintea ei, în orice situație de viață, „Bineînțeles că pot!”. Nu mai stă să analizeze la infinit de ce n-ar putea. Ea caută doar resursele (interioare, apoi exterioare), răspunsurile la întrebarea: „Ce trebuie sa fac pentru a putea?”. Și dacă dă greș, o ia de la capăt, caută alt drum, descoperă fericirea cu orice preț.

Pentru mine, e fantastică fetița!!! Când, ca adult, vei înțelege că ceea ce face ea în video nu e copilărie ridicolă ori amuzantă, că nu e o joacă ieftină, inutilă, vei proceda la fel, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Transformă în obicei momentele plăcute și fii fericit! În fiecare zi, pe bune!

Anunțuri

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s