Fuego The Only One :)

Publicat pe Actualizat pe

fuegoSe apropie clipa când iarăși împodobește mama bradul. Fuego a devenit un fel de globuleț pe care gospodinele și l-ar atârna în pomul de Crăciun, colorat și rotofei, să le umple sufrageria de bucurie muzicală. 🙂 Pentru românce, Fuego e Chuck Norris la pătrat! Îmi plac aceste mărturii emoționante ale nu știu cui:

Îi datorez viata lui Fuego. Am fost în comă timp de doi ani, până când una dintre asistente a pornit radioul și se auzea o melodie de-ale lui. A trebuit să mă trezesc si sa-l scot din priză.

Fuego nu ar vrea sa aibă mai mult timp. TIMPUL ar vrea să aibă mai mult Fuego.

Fuego nu dă bani la colindători. Colindătorii îi dau bani lui Fuego.

Fuego nu face parte din omenire. Omenirea face parte din Fuego.

Muzica lui Fuego chiar face minuni! La ultimul său concert, un spectator care se afla în scaun cu rotile a rupt-o la fugă din sală.

poza de mai jos aparține, cred, celor de la TimesNewRoman.

lgf

15 gânduri despre „Fuego The Only One :)

  OrhiKamyDeea a spus:
  noiembrie 10, 2013 la 7:10 pm

  Râd grozav amintindu-mi articolul ,,Suntem ceea ce gândim”, stai să caut autorul si revin 🙂

  Iustina D a spus:
  noiembrie 10, 2013 la 7:34 pm

  🙂 🙂 🙂 🙂

  La Petite Fille de la Mer-july a spus:
  noiembrie 10, 2013 la 8:05 pm

  Ca la o ciudata s-au uitat si la mine cand am plecat dintr-o sala de spectacol vazandu-l pe ,, imblanzitorul ” de gospodine frustrate de alte emotii . :))

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 11, 2013 la 12:09 am

  @OrhiKamy: Putem să mai și zâmbim, nu? Ca să fim și zâmbet, nu numa’ treburi serioase. 🙂
  Eu n-am nimic cu Fuego; ba chiar am avut cu el colaborări foarte ok în anii trecuți.
  În postarea asta, glumesc; nu vreau câtuși de puțin să-l jignesc. Iar dacă așa pare, îi cer scuze.

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 11, 2013 la 12:11 am

  @La Petite: Să nu fim duri. Să glumim și-atât, nu? 🙂 Dacă eu am părut prea răutăcios în text, înseamnă că am greșit.

  OrhiKamyDeea a spus:
  noiembrie 11, 2013 la 7:53 am

  De crezi ca m-as ocupa de treburi serioase? 😉
  Chiar de ar fi asa, si acelea imi smulg zambete la final, ca de fapt, eu rad destul de mult 🙂
  Iti mai trimit din zambetul meu, sa te convingi
  🙂 🙂 🙂

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 11, 2013 la 2:01 pm

  @OrhiKamy: Ba eu mă ocup și cu treburi serioase; le alternez, așa-mi place. 🙂 Dar nu uit niciodată să mă amuz, să zâmbesc. 🙂

  szqwer a spus:
  noiembrie 11, 2013 la 5:20 pm

  sa nu te auda copchilul meu ca am sfeclit-o…il adora pe Fuego, ma tot cuget cum dreq sa facem sa il vada in carne si oase de aproape?! dar articolul m-a distrat grozav! 🙂

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 11, 2013 la 6:20 pm

  @szqwer: Dacă-mi spuneai acu’ 10 zile, te invitam cu cel mic într-o emisiune de televiziune (cu public), unde Fuego a venit să cânte. 🙂 Acu’ nu mai știu cum te-aș putea ajuta… 🙂

  Elfa a spus:
  noiembrie 13, 2013 la 11:14 am

  Mie îmi place foarte mult muzica ușoară românească, infinit mai mult decât cea ‘modernizată’. Ascult cu mai mare plăcere, incomporabilă de altfel, „Vara promisă” a lui Stefan Hrușcă, „De-ar fi să vii”, „Iartă”- Mihaela Runceanu, „Dacă ochii tăi”- Elena Cârstea, „Mi-e dor de tine”- Mălina Olinescu și alte șlagăre, decât ascult hiturile sezoniere ale lui Alex Velea sau ale Antoniei. Lăsând la o parte răutățile (cum bine le-ai catalogat), acest Fuego are o voce foarte bună pentru ceea ce cântă. Iar dacă „gospodinele frustrate” îl plac atât de mult, este pentru că stilul muzical abordat de el le duce înapoi, în vremurile apuse ale tinereților și pasiunilor lor, a căror muzică o mai pot asculta doar cu urechile inimii. Sunt curioasă cum vor reacționa peste ani de zile tinerele de astăzi, viitoarele „gospodine frustrate” la muzica ce le acompaniază acum în toate evenimentele sufletești, plăcute sau mai puțin plăcute.. Cred că judecăm mult prea mult și mult prea nedrept, și mai cred că generațiile noastre sunt marcate de o doză însemnată de superficialitate. Unui cântăreț trebuie să îi observi vocea; nimic altceva.

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 13, 2013 la 11:56 am

  @Elfa: Să nu dramatizăm, totuși. 🙂 Când glumim astfel încât și cel vizat acceptă gluma, răutatea se diminuează. 🙂
  Ai dreptate, fiecare generație își are preferințele sale care, ulterior, vor crea nostalgii. Eu nu resping nici muzica veche, nici pe cea nouă. Dacă e în stare să trezească senzații frumoase în ascultător, e de bine. Nu trebuie neapărat să-mi placă mie. Lui Fuego, nu cred că îi poate contesta cineva calitățile vocale și nici nu o face.
  Sunt și printre cei tineri artiști cu voce. Îl numeai pe Alex Velea. Cântă ceea ce cântă, dar asta nu înseamnă că nu are voce.

  Elfa a spus:
  noiembrie 13, 2013 la 2:51 pm

  Ei, de ce întotdeauna când punctez o realitate mai neplăcută îmi răspunzi că exagerez? Stiu.. pozitivitatea ta este de vina! 🙂 ‘Efortul’ acela de a împăca și capra și varza. Lucru care nu este de condamnat, bineînțeles. Totuși, eu nu empatizez cu dorința de a glumi răutăcios pe seama altora, oricine ar fi. Prefer respectul necondiționat, cu atât mai mult atunci când este vorba despre persoane pe care, efectiv, nu le cunoaștem, sau a căror muncă și imagine (fie ele amuzante) sunt respectabile și deloc nocive societății noastre. Sunt Elfă, ce vrei.. lupt pentru dreptate. 😀 Nu am scris că Velea nu are voce.. am scris doar că prefer clasicismul, ca să îi spun așa. Pe de altă parte, sunt aproape sigură că peste douăzeci de ani melodiile lui nu vor mai fi ascultate. Da’ deloc.

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 13, 2013 la 3:59 pm

  @Elfa: „Pozitivitatea” mea? Păi, și pe tine te caracterizează din moment ce nu-ți place să glumești răutăcios, indiferent de situație, nu? 🙂
  Eu pot să pariez că peste 20 de ani, vor mai fi încă oameni care să mai asculte, din când în când, chiar și Alex Velea. Ții minte ce se spunea despre tango atunci când a apărut în Europa? Sau despre rock’n roll? Majoritatea paria, își punea casa gaj că genul e nociv, e urât, e foarte repede de dat uitării. 🙂 Cred că, de fapt, e bine să vedem realitatea așa cum e, fără evaluări și interpretări profunde. Fiindcă, de multe ori, ne bazăm pe „presupuneri inutile” (de la Miguel Ruiz citire) și „judecăți de valoare” (de la Bandler). Mie mi-e greu s-o fac, dar mă străduiesc; îmi dă echilibru. Chiar și acum e ca și cum ne-am da amândoi într-un balansoar. Tu te ridici, eu cobor… eu cobor, tu te ridici… da’i plăcut, nu? 🙂

  Bursucel a spus:
  noiembrie 13, 2013 la 11:17 pm

  😆 Pfiuuu… uitasem de Fuego! 😳

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 14, 2013 la 11:17 am

  @Bursucel: Să-ți cânt ceva din el? 🙂

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s