Terapie prin ras, cu o belea de femeie! (video)

Publicat pe Actualizat pe

Jurnal Tv e un post de televiziune din Rep. Moldova. Poate cel mai bun de acolo, per total, dintre cele care emit exclusiv in limba română.

Ieri dimineață, colegii Razvan și Dani, de la matinalul Antenei 1, mi-au atras atenția cu un filmuleț din care au difuzat doar câteva secunde absolut bestiale! La o emisiune marca Jurnal Tv, cu doi prezentatori (un El și-o Ea) foarte simpatici, sună o tanti și intră-n direct. Una care s-a indrăgostit de… deee… Fuegooo!!! 🙂 Bine, liniștiți-vă, că din filmuleț ințelegem că EA s-a indrăgostit de Fuego, nu și invers. Eh, nu vrem să alimentăm zvonuri conform cărora Fuego nu s-ar indrăgosti niciodată de o Ea, sunt doar răutăcios. 🙂 Dar filmulețul, incepând cu MIN. 4.20, atât cât durează convorbirea in direct cu respectiva telespectatoare/fană/indragostită, e absolut bestial!

Telespectatoarea i se adresează „domnișoarei Marina”, prezentatoarea. Cică „eu is fan al lui care foarte mult il iubesc pe dânsul. Nu există concert cu Paul Ciprian Surugiu (Fuego) ca să nu mă duc la dânsul! Am fost și acum in decembrie, inainte de Anul Nou. I-am dus și flori, l-am pupat, l-am sărutat, l-am cuprins… MIE nu mi-o dat nicio atenție! dar pe dvs, la emisiune, v-o cuprins, v-o sărutat așa de bine, că m-am emoționat și am intrat in stres!! Io, câte concerte am văzut la dânsul, io n-am văzut așa sărutări cum v-o sărutat pe dvs și cum v-o cuprins pe dvs!!! D’apoi, nu se poate in fața televizorului, că sunt fani care se emoționează, se stresează, care nu primesc plăceri de la dânsul!… Eu gelozesc pe dvs, să știti!”. :)))

Pe cuvântul meu, femeia e genială! Și nu se oprește aici. Doar uitați-vă de pe la min. 4.20, așa cum ziceam. Pe mine m-a amuzat copios. Iar prezentatorul o-ntreabă, la un moment dat, cum o cheamă. „Svetlana Buzun”, răspunde femeia. „Foarte bine, zice el. Ca să știm, să lăsăm numele jos, la poartă, să nu vă dea drumul in sus, că de altfel o s-o flocăiți pe colega mea.” :))

7 gânduri despre „Terapie prin ras, cu o belea de femeie! (video)

  eleculacenco a spus:
  februarie 9, 2012 la 1:58 pm

  mi-e rusine :)))) pur si simplu…..

  drstoica a răspuns:
  februarie 9, 2012 la 2:11 pm

  Rusine tie?!? De ce?!? Eu m-am amuzat copios. Am mai intalnit si eu ascultatoare din astea de radio pe cand faceam emisie, dar ma bucur de fiecare data sa aud un specimen nou. :))
  Sau… nu cumva tu esti telespectatoarea de la Jurnal Tv? :))

  strabunicuta a spus:
  februarie 9, 2012 la 9:49 pm

  Foarte tare! Si eu m-am amuzat, pentru ca-mi aduc aminte de telefoanele primite din partea fetelor , pentru voi baietii de la Rph !

  drstoica a răspuns:
  februarie 10, 2012 la 8:43 am

  Deci ti-o mai aduci aminte pe Luminita, da? :))

  Dan a spus:
  februarie 11, 2012 la 11:41 am

  Tare!!

  drstoica a răspuns:
  februarie 11, 2012 la 12:12 pm

  Tare… de treaba femeia! 🙂

  elenacreme a spus:
  martie 3, 2012 la 1:32 am

  eu..eu-da!da 😀

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s