Animal Kingdom. In razboi cu familia ta

Publicat pe

Povestea e una interesanta. Despre o familie foarte unita si obisnuita… de infractori in atentia politiei. Din Melbourne, fiindca filmul e australian. Si nu e vorba de traditionala familie mafiota italiana. Nu apar pe-aici caracatite de tip sicilian.

4 frati si o mama pe masura lor. Mama tuturor rautatilor. Plus inca o sora care se tine departe de ei si moare dupa o supradoza cu heroina. Iar fiul sau, introvertit si cuminte, ajunge in sanul familiei unite si obisnuite. Droguri la micul dejun, crime la intimidare, niste corupti de treaba si dragoste. Multa dragoste de mama. Apologia crimei intr-un singur act. Se mai adauga un politist care crede ca poate fi eroul si gata drama.

Urmeaza un razboi psihologic. Cum sa te integrezi, cum sa scapi sau cum sa elimini familia ta. Ai de ales. Iar Josh, nepotul lor de 17 ani, se lasa batut de soarta. Cat si cum… e de vazut in film.

Nu arata rau deloc povestea! E cu Guy Pearce, tipul din Memento (rol principal) sau din L.A. Confidential. Are si o nominalizare la Oscar…

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s