In toamna asta se poarta costumul Evei

Publicat pe Actualizat pe

Cica pentru o cauza nobila, niste blonde din Londra s-au imbracat in costumul Evei si-au pornit calare prin capitala Angliei. Pe cai de cai, nu pe armasari ca Titus Steel. 🙂 Articole pe larg gasiti in DayliMail si in Jurnalul National.

NON EXCLUSIVE - WORLD RIGHTSFetele, un fel de manechine fara succes, au acceptat propunerea nu stiu cui de a strange niste fonduri de caritate si de a promova lansarea unui DVD cu filmul „Lady Godiva”. Cand le-au vazut calare in costumul Evei, cu frunza cazuta (ca na! e toamna), trecatoarele au ramas cu gura cascata, trecatorii – cu ochii la fel. Sa nu piarda niciun centimetru din peisaj, sa imortalizeze pe retina frumusetile alea de cai si de fete.

Vorbind 10 secunde despre asta, azi dimineata la Pro FM, i-am starnit pe ascultatori. Unul mi-a scris ca si el se dezbraca deja pentru o cauza nobila: bebelusul ce-ar trebui sa vina peste 9 luni; se dezbraca in fatza sotiei.

Da, se sacrifica omul. Ca imbracat n-ar pupa el bebe niste peste 9 ani, dapai peste 9 luni!

O ascultatoare din Bucuresti scria ca si ea s-ar dezbraca asa ca englezoaicele alea. Dar tot la Londra, nu aici. Si cerea bani de drum, cazare si masa, atat.

Cineva a mai propus ca fiecare sa se dezbrace pentru el atunci cand are neaparata nevoie de ceva; sa-si faca singur un act de caritate. 🙂

E interesant pana unde ar merge (pe bune) romanii/romancele daca le-ar cere cineva sa stranga bani pentru, sa zicem, cei mai napastuiti oameni din jurul lor. Nu stiu in ce fel napastuiti, dar care sa merite cu adevarat sacrificiul. A? Pana unde, fetele? 🙂

poza e din Daylimail.

5 gânduri despre „In toamna asta se poarta costumul Evei

  teonegura a spus:
  noiembrie 1, 2009 la 11:57 pm

  Stai sa vezi pana unde ar merge romancele daca cineva le-ar cere sa se dezbrace, pe bune, pentru cine stie ce ineptie de ultima ora. Adica incearca sa privesti lucrurile in ordine inversa, si-atunci sa vezi nebunie!

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 2, 2009 la 12:41 pm

  Am intrebat asta pe radio, dar nu s-au inghesuit prea tare la dezbracat in public. Isi pastrau cate ceva pe ele, se jenau, se aratau puritane, n-ar fi salvat pe nimeni in pielea goala. Doar in particular. 🙂

  teonegura a spus:
  noiembrie 2, 2009 la 1:43 pm

  hehe:))

  miki a spus:
  noiembrie 2, 2009 la 10:03 pm

  hai ma, tocmai englezoaicele s-au apucat sa faca de-astea? ele, recunoscute ca fiind printre cele mai uratele.. uite, aia din dreapta spate stie. ca si-a acoperit nurii. ceea ce nu stie ea e ca la un galop, s-ar duce dracului tot planul ei. sau poate e lipit parul cu super glue ceva. si daca e pe asa, atunci n-ar fi fair play…

  drstoica a răspuns:
  noiembrie 2, 2009 la 11:17 pm

  Da, eu m-am mirat ca n-a fost si Elisaveta, regina lor, printre respectivele. Facea furori. Se tavaleau englezii prin praf, in extaz, daca o vedeau.
  Iti dai seama cum ar fi sa inlocuiasca aia celebra garda de la Buckingham cu fete calare? Dar sa aduca romance, ca sa iasa cu succes toata treaba.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s