Angels & Demons. Recomandat cu mere si alune.

Publicat pe Actualizat pe

„Angel & Demons” a-nceput cu „Be Kind Rewind”. Adica alesesem initial o comedie, am zis ca vreau sa termin cu ridurile pentru vreo ora jumate. De la minutul 27 incolo nu mai stiu ce s-a intamplat, am rupt banda. Da, e film cu Jack Black, cu Danny Glover, cu Mia Farrow… Doar ca in seara asta n-am fost pregatit sa-l vad. Ba chiar ma consider masochist ca l-am suportat 27 de minute. 🙂 Poate mai incerc o data, nu stiu cand.

„Angels & Demons” e un film din 2009, al lui Ron Howard. Tomitza Hanks e fix acelasi acelasi personaj din „Da Vinci Code”. Baiatul destept, citit si aproape clarvazator. Un scriitor inventat de Dan Brown, care intuieste, ghiceste, descopera tot cu abilitatea celui care a citit dinainte scenariul.

La Vatican urmeaza numirea noului Papa. La Geneva se realizeaza celebrul experiment cu acceleratorul de particule. Le iese treaba, doar ca dispare capsula cu antimateria creata. Si de-aici incepe nebunia.

Cei 4 „cardinali preferati” sunt rapiti, profesorul Hanks… asta… Langdon 🙂 e chemat de urgenta la Vatican si autoritatile demareaza cautarile preasfintilor. E previzibil: purtatorii de mantale rosii se sting unul cate unul pana cand… Pana cand nu vedeti filmul, nu mai povestesc nimic, sa nu va stric placerea vizionarii.

Ewan McGregor – excelent ales pentru rolul celui numit Il Camerlengo (apropiatul Papei). Stellan Skarsgard – ca de obicei: bun.

Nu mananc, nu beau nimic in timpul filmului. Ma las furat de actiune. De data asta am terminat doua mere si o punga de alune. Adica nu te incremeneste pe canapea/scaun, dar merita vazut. Are 138 de minute. Intr-o varianta „extended”, cica dureaza cu 8 minute mai mult.

I-as da aproape 7. Poate 7 si ceva. Fara sa fie vreun film memorabil.

P.S.: Daca mai era nevoie, filmul face o publicitate foarte convingatoare Romei, ca si oras turistic. Gata, e urmatorul pe lista, intr-un concediu viitor. 🙂

2009_angels_and_demons_005

sursa foto: allmoviephoto

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s