Elena nu-l inghite pe Organ

Publicat pe Actualizat pe

Jocuri de cuvinte si porecle care parodiaza personaje si situatii reale. Apar in show-uri radio-tv, se vad prin publicatii de satira si umor, fac parte din pamfletele de orice fel. Lumea se amuza. Se amuza inclusiv personajele vizate daca au ceva neuroni si simt al umorului. Si viata merge mai departe.

Insa ia gandeste-te cum ar fi sa mergi la Politie pentru schimbarea buletinului, sa zicem. Ai de completat niste hartii, ai de facut o cerere, ceva. Si tu iti scrii numele la misto. Mai mult: te adresezi unui director cu „Domnule Dejector”. Ai putea sa faci asa ceva in inscrisuri oficiale? Te-ar lasa educatia si bunul simt? Ai fi de acord ca faci o gluma buna?

elenaorganElena Udi (iata), ministrul turismului, a trimis o scrisoare catre comisia parlamentara ce o ancheteaza pentru niste magarii sau nu (inca nu s-a dat un verdict, deci nu ne pronuntam). Pe plic si in fruntea scrisorii propriu-zise, blonda din pantalonii Cotrocenilor i s-a adresat peneliotului din fruntea comisiei cu „Domnule Organ”. In loc de Ludovic Orban. Si s-a facut clar inteleasa ca ea nu-l inghite pe Organ. Are altul mai sus pus, sorry, si n-o lasa la Organ! Si n-o lasa la greu, pardon.

Imediat ce a sesizat „greseala”, sefa ciocanitoarei pedeliste, Roberta Anastase (presedinte al Camerei Deputatilor) a cerut repede scrisoarea inapoi pentru… pentru ceva… pentru ca s-a strecurat o greseala, „numele presedintelui comisiei fiind transliterat din Orban in Organ”.

Vedeti ce inseamna sa-ti stea presedintele tarii la spate? Iti permiti sa te caci in gura cui vrei tu. Chiar si-n timpul slujbei de duminica.

poza e din EvZ.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s