Ramona Gabor pofteste la nemti

Publicat pe Actualizat pe

Revizuita si adaugita, Ramona Gabor s-a saturat de Produsul Intern Brut; adica de brutele interne care investesc in ea seara de seara prin Bamboo. Si vrea produs de import. De fapt, ea insasi se vrea importata de un neamt blond si plin de calitati prin buzunare.

Asa ca, impreuna cu Madalina Radu de la OTV, si-a postat anunt de vanzare-cumparare matrimoniala pe site-ul unei romance (Antonela) care contribuie din plin la cooperarea romano-germana. Casatorii intre ai lor si ale noastre.

Luata la intrebari de ziaristii Cancan, Ramonica a balmajit niste explicatii si le-a strigat nervoasa „auf wiedersehen”.

Badalaul ei ce-o zice, saracul? Stiti, fiul fostului prefect de Giurgiu, care-o poarta pe Ramona atasata la masinica lui de fitze si care tocmai a adus-o dintr-o excursie scumpa. Ce-mi plac pitzile astea care parca isi cauta, pentru imprechere, numai badalai, poponeti, boscheti… Stiti cum i se zicea unui „fost” de-al Ramonei Gabor? Tavan. 🙂 A picat Tavanul pe ea, dupa care s-a mutat sub un altul mai rezistent. Financiar. 🙂

ramona-gaborPe vremea cand nici Photoshopul nu stia ca ea exista si nici chirurgii plastici nu se bagasera in viata gaboritzei de Bacau. Poza e de pe contrasens.com

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s