Divertis cu diversiune

Publicat pe Actualizat pe

divertisCand le era lumea mai draga, audientele mai ridicate si vacanta mai frumoasa, baietii de la Divertis s-au trezit cu troianul in curte. 🙂

Prezent in emisiunea viitoarei auto-exilate Mihaela Radulescu, umoristul Cristi Gretcu a pus in vedere sefilor din Baneasa ca din toamna s-ar putea ca emisiunea sa aiba alta televiziune gazda. Soc pe fatza Mihaelei, soc in public, soc… in Divertis. Nimeni nu stia ce porumbel surpriza avea sa dea lumii Cristi Gretcu, in direct de la Piatra Neamt.

“Cristi Greţcu vine în emisiune să facă oferte pentru alte posturi de televiziune… Uite aşa ne spălăm noi rufele… în familie”, s-a fastacit gazda emisiunii facute pe bani publici (ca tot e moda cheltuirii aiurea a banilor publici).

“Cred că a vorbit gura fără el. Eu şi toţi colegii mei suntem cu gura căscată! Ne-a surprins neplăcut şi pe noi! El nu e purtătorul de cuvânt al grupului”, s-a indignat Silviu Petcu atunci cand l-au sunat ziaristii.

Hai, ma, nu pot sa cred ca voi va purtati ca Lazarus cu Ciumaca si Dan Diaconescu. Sau ca luzarii dintr-un partid politic, care-si dau la gioale pentru un ciolan mai mare. Intr-o Romanie nebuna, voi sunteti prea buni, bai, divertisilor, in ceea ce faceti, prea profesionisti in comportament si prea talentati;  nu stricati jucaria, ce naiba!

sursa foto: ziarul Cotidianul.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s