S-a descoperit Parisul in Romania

Publicat pe Actualizat pe

pozaaa„Paparazzii” unui site romanesc „au reusit” cu mari eforturi sa o surprinda pe „marea cantareata” Adriana Alexandru jucand rolul lui Paris Hilton. Who The Fuck Is asta? Una care canta pe la OTV si care s-a precipitat toata pe ea cand ex-rapidistul Boya i-a dansat pe masa, intr-un club.

Astazi, Libertatea ne-o prezinta pe blonda privighetoare in vrabiuta goala, surprinsa, cica, pe strada de paparazzii care o urmarisera toata viata pentru o poza cu stocul de chiloti terminat.

Cam asa se intampla in astfel de cazuri: „Alo, paparazzi? Bai, vedeti ca io cobor din masina mea jep la unu jumate, doua fara douasopt. Voi sa stati cu aparatu’ pregatit inspre mine si aia mica. Va va zambi goala de sub rochia lu’ Versacce de paispe milioane. Voi pozati prin portera lu’ masina ca si cand ati fi la o distanta de 4 kilometri si nu va vad. Io cu masina si aia mica o sa stam parcate in garaju’ lu’ gagicu’ meu, ca nu vreau sa ma vada o suta de oameni pe strada. Sa ma vada doar un milion pe net si in ziare. Daca nici acu’ nu deviu vedeta, al’ceva io nu stu ce sa mai fuck si va iau si banii inapoi. Apropo: marile artizde cantarete ale Romaniei – Zavo, Braileanca, Nikita, Naomi – parca tot asa au reusit in carera, nu?”

4 gânduri despre „S-a descoperit Parisul in Romania

  andrathoughts a spus:
  iunie 16, 2009 la 2:04 pm

  Mbun. Cine naiba e blondina asta?:D

  Cristina a spus:
  iunie 16, 2009 la 2:43 pm

  O alta paparuda care va deveni „vedeta” peste noapte….eu una nu mai pot citi ziarele si nici la tv nu ma mai pot uita de atata scarba.

  pinguinulfurios a spus:
  iunie 17, 2009 la 4:54 pm

  Cu „strategiile” astea resuflate de a deveni vedeta, ma mir ca mai prind la cei care gandesc cu organele genitale. De fapt, nu ma mai mira nimic. Ce nu fac tutele ca sa apara 5 minute pe sticla, sa faca doua poze in reviste, sa sara dintr-un pat in altul si sa zica ca sunt vedete! atat pot, atat fac!

  drstoica a răspuns:
  iunie 17, 2009 la 4:58 pm

  Problema e NU CA FAC. Problema e ca, ulterior, ajung si mai prezente la tv sau in ziare/reviste datorita unor gesturi/vorbe/fapte demne de toata jena.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s