O halba cu mici si bere

Publicat pe Actualizat pe

De intai mai am sarbatorit mai intai prin munca. Dupa programul de emisie am iesit din Pro intampinat de un pui simpatic de soare ipocrit. M-am lasat pacalit si, impreuna cu tovarasii de joaca, am plecat la padure. Departe de Vanghelie si micii lui, ca aveam si noi micii nostri.

In padure, lume ca la piata. Ne-am afundat pana ce ne-am trezit singuri-singurei. Noi 6 si-o manea care se auzea in surdina de la vreo doua sute de metri. Soarele, care se aratase cu atata darnicie de dimineata, dadea, mai nou, bir cu fugitii. Nori negri, dusmanosi se instalau pe cerul unei zile de sarbatoare trecute cu rosu in calendar. In calendarul muncitorului roman ca mine, ca tine, ca noi, ca voi.

Lumea abandona padurea si, incet-incet, am ramas singuri cuci pe o raza de cativa kilometri. Ah, ce aer curat dintr-o data! E drept, nimeni nu si-a cules peturile, cartoanele si alte resturi mizere cand a luat-o pe drumul catre casa. Dar nu ne deranja; noi petreceam in continuare muncitoreste. Halbele cu mici si bere se ciocneau si se goleau sub atenta ocrotire a ploii din ce in ce mai serioase. Pana cand halbele au inceput sa nu se mai goleasca, indiferent de cate eforturi faceam. Peste bere venea apa de ploaie. Mmm… buna, la inceput! Cand am considerat ca ne facuseram damblaua, am zis „saru’ mana pentru masa, noroc, vecine, hai acasa!”. Si am mutat padurea la colegul Toni, in sufragerie, unde 1 Maiul a durat pana tarziu in noapte.

dsc_0041

dsc_0058

dsc_0078

dsc_0106

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s