Vand apartament gratis. Pentru M. Ciuciumac. In cartierul Sapoca. Voila. Balamuc.

Publicat pe Actualizat pe

Ce tzara e asta, manca-v-as, in care o televiziune de garsoniera poate exploata la maxim (inclusiv din punct de vedere legal) un caz psihiatric dintre cele mai penibile existente in Romania post-decembrista?? (scoatem aici din discutie bolnavii din politica)

O asa-zisa reporterita atarna ore intregi dupa cineva care mai are putin si se reclama sechestrata de catre Stefan cel Mare sau Tom si Jerry in acelasi timp. Iar pitipoanca isi umple gura de vorbe goale si prostii fara numar, le imprastie la microfon si lumea, facuta dupa chipul si asemanarea femeii, o asculta si pupa micul ecran de parc-ar fi Maica Precista in direct la OTV.

Nu stim ce-o fi cu adevarat intre Magda si Molea Ciumac, dar o mahala mai dezgustatoare ca a lor numai la OTV ar putea fi prezentata. Si clonata apoi la Antena1 si B1Tv.

In loc sa provocam psihiatrii la rezolvarea unui caz de gargauni magdalieni greu repetabili, noi facem rating, incasam bani pe publicitate si-l ridicam in slavile tampeniei pe marele luptator cu audientele concurente VanDan Diaconescu!!

Pfuaa!… Am vazut 10-15 minute din viata Ciumacei. Incredibil! Cum incerca ea sa-si descuie ditamai usa metalica folosind o juma’ de surubelnitza… cum povestea ea ca Tolea a trimis-o la pishu intai doar de doua, apoi de trei ori in cele zece zile de sechestru (uitand ca oamenii se mai si caca pe ei de multe ori)… cum o pupa angajata OTV in curutz pe Magda dupa ce nu de mult ii varsase o scrumiera plina in crestetul capului…

Daca Sherlock Holmes descopera ca Molea a tinut-o zece zile pe nevasta-sa priponita de piciorul mesei cu o rola de scoci, uriasul sa fie condamnat la 10 ani de bigamie: obligat sa doarma zilnic in acelasi pat cu Nikita si Naomi.

Insa daca Magda se dovedeste a fi noul Ion Creanga + Agatha Christie la un loc, s-o pasca anonimatul pe vecie, iar Dan Diaconescu sa-si mute televiziunea in beciul blocului de pe Magheru, cu toata turma de Ratatouille cazata acolo.

Gata, m-am enervat. Magda CiuCiumac, E-Mic Boc, Gigi Valizeanu, Florin Salam Sasesc… figuri exponentiale pentru Romania. Ca asa rezulta daca deschizi televizorul, citesti ziarele sau ceri parerea romanilor de prin targuri.

Ii rog pe Mondeni s-o nasca in show-ul lor si pe nevasta lu’ Molea. Si s-o faca mai praf decat e ea in realitate (stiu, e greu), ca merita, o cauta, o cere. Ai auzit, Bendeac? Fii rau, ca si eu oi fi bun cu tine si mi-oi seta telecomanda pe Prima Tv! 🙂

foto_36029

Un gând despre „Vand apartament gratis. Pentru M. Ciuciumac. In cartierul Sapoca. Voila. Balamuc.

    elenutza a spus:
    ianuarie 24, 2009 la 8:52 am

    asta ar fi regina daca s-ar alege una pe pitzipoanca.ro 🙂

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s