38

Publicat pe Actualizat pe

Langa raposatul Stadion National, aproape de casa, mi s-a redeschis un restaurant. Aceeasi Marie cu alta palarie si ospatarite identice cu alea de dinaintea lor. 🙂 Doar ca inainte ii zicea Senat. Restaurantului; nu confundati cu carciuma din Piata Revolutiei.
Acum se cheama „37-39”. Cam lung numele, asa ca am facut media si-i zic „38”. 38, ca preturile din magazinele alea cu tenisi de hartie, cu strampi maro si bibelouri de pus pe televizor. Stiti, cele cu produse la pret unic: 38 de mii. In banii upgradati, 3,8 lei.
Si ma mai opresc din cand in cand sa mananc la 38. Merge, e foarte decent si simpatic din mai toate punctele de vedere. N-am zis din toate.

Later Edit:

Na, ca i-am vazut dand si cu mucii-n fasole. La figurat, ca la propriu, fasolea e doar cu ciolan afumat.

Localul asta nu are nici macar un minisepareu pentru nefumatori. Iar daca mergi acolo insotit de o singura persoana, n-ai voie sa te asezi decat la o masa de doua, chiar daca respectiva se afla intr-o mare ceatza de fum. Mda… restaurantul se incadreaza totusi in randul comerciantilor tip 38. Cah!…

Si-asa am reintrat fara sa vreau la… „La Copaci”. Aproape vecin cu 38-ul. Un restaurant care a fost bun, s-a prostit, iar acum, curios, revine la statutul initial. Frumusel, cu o bucatarie de calitate si o noua ospatarita blonda si apetisanta, care nu se regaseste pe nota de plata. 🙂

Later Edit dupa Later Edit:

Gata, 38 si-a rezolvat problema, a facut loc si pentru nefumatori. Asa da.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s