E nasol ca imi place asta?

Publicat pe Actualizat pe

Cu piesa de fatza, Dan Balan pacaleste publicul. I-am ascultat albumul inainte ca el sa apara pe piata. Se cautau piesele de single, de promovat pe radiouri. Am fost de parere ca alea doua care au si intrat in difuzare sunt cele mai potrivite pentru a vinde brandul in formare „Crazy Loop”. Muzici de curtea scolii, doua bucati, care contrastau extrem de evident cu restul pieselor incluse in materialul discografic in pregatire. Era o a treia piesa care suna chiar bine, bine. Dar fara lipici comercial. Fara sanse mari de castig financiar. Cine s-a dat pe spate ascultand hiturile 1 si 2 a dat cu CD-ul de pamant dupa ce l-a cumparat si a auzit ce muzici diferite il umpleau. Era rock curat. 🙂

Omul si managerul sau vroiau sa schimbe foaia dupa primul hit semnat Crazy Loop. Au pastrat, insa, in atentia publicului infantilismul muzical adoptat initial si castigul n-a intarziat sa apara, sa le intre in buzunare.

Piesa al carei clip l-am postat aici suna mult mai aproape de ceea ce inseamna/reprezinta Dan Balan. E un tip care chiar stie muzica. Stie s-o faca si, din cand in cand, iata, alege sa cante. Bravo, ma!

Din pacate, nu e de invadat FM-ul cu piesa. Pe youtube, clipul are pana acum vreo 250 000 de vizionari. Nu-i rau deloc.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s