Globul lu’ Becali e pa!

Publicat pe Actualizat pe

Stati asa ca nu-i asa. Ieri, nea Gigi avea glob=blog, azi nu mai are. Sau are? Are, frate, dar nu stie sa scrie si recunoaste ca de asta se ocupa niste trepadushi platiti din banii castigati de el cu sange, sudoare si lacrimi.

Brusc, Becali isi facuse blog, cica. Tot brusc s-au indoit unii ca si l-a facut el insusi. Intai, articolul de intampinare se chema „Mi-am tras blog, hahalerelor!”, desi pastorul habar n-avea ca blogul nu e un rotund ca mingea de fotbal si-l striga tot timpul „glob”. Apoi, respectivul articol a fost rebotezat: „Bine v-am gasit”. Ce banal pentru un personaj ca nea Gigi… Foarte importante erau afirmatiile „dictate” de insusi  Primul Cioban al tzarii: „Vreau să pot comunica şi cu fanii mei, şi cu duşmanii mei înverşunaţi. Am destui, şi în sport, şi în politică. Declar din start că nu voi sta nicio clipă în faţa tastaturii, dar vă asigur că eu sunt cel care dictează textele de pe acest blog. Mai promit că voi găsi întotdeauna timp să răspund la cele mai importante critici aduse de voi, cititorii spuselor mele.”

Sute de mesaje dupa chipul si asemanarea adevaratului Becali s-au inghesuit pe blog in mai putin de 24 de ore, majoritatea dand cu limba pe unde nu-i frumos. Altii l-au trimis la circ, la origini si-n alte locuri cel putin la fel de pitoresti. Spectacol total, pe cuvant! Ulterior, Cotidianul a scris ca Becali nu are blog, e vrajeala. Realitatea Tv l-a invitat chiar in studio pe nea Gigi si i-a smuls cuvinte care ne lamuresc foarte clar: are blog, dar n-are blog. Adica blogul exista, insa pe el scriu niste agarici fara sa le dicteze sefu’ nici macar doua litere. Scriu cu de la ei putere si spera ca fanii lui Becali reusesc sa citeasca, dupa care sa puna stampila pe numele sau la alegerile din noiembrie.

“Dacă cineva îşi închipuie că va vorbi cu mine se înşală amarnic. Nu mă interesează şi nu o să-mi pierd timpul cu aşa ceva”, a declarat latifundiarul in direct la tv. Sa vedem, totusi, daca mai apar posturi noi pe-acolo de acum inainte. Si ce-or sa mai nascoceasca agaricii ca sa para ca ei toti la un loc sunt Gigi Becali.

Un vizitator (urzeala) de pe blogul lui Zoso intinde mana online catre miliardar si apeleaza la spiritul sau crestinesc: „Nenea jiji sunt un amarat..nevasta e si ea amarata..putem sa cersim cate ceva la tine pe blog ?? poate ne platesti macar factura la net luna asta !!!” 🙂

Trebuie sa-l vedeti pe Gigi la Realitatea Tv aici. Si sa-l auziti bine prelucrat la Pro FM, sambata, intre 7 jumate si 10 dimineata. Asta e promo, normal. 🙂

Vorba cuiva: Daca si Becali si-a facut blog, sigur apare si Elodia. Pac pac!

2 gânduri despre „Globul lu’ Becali e pa!

  INconstantIN a spus:
  octombrie 12, 2008 la 12:01 am

  Sa îi uram bun venit lui nea Gigi în blogosfera româneasca! 🙂

  Pâine si Blog…, asta, circ! :))

  drstoica a răspuns:
  octombrie 12, 2008 la 10:17 pm

  Mai degraba, sa le uram bun venit in blogosfera consilierilor lui Gigi Becali! 🙂

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s