Papusel – Scrisoarea a II-a

Publicat pe Actualizat pe

In dupa amiaza asta am gasit in cutia postala doua scrisori. Una de la Romtelecom pentru mine, alta de la caporalul Papusel pentru ma-sa. Din nou. N-as sti unde sa i-o retrimit, asa ca am desfacut-o, i-am dat copy/paste si acum o poate citi toata lumea pe net. Sper sa nu se supere. E o mica vedeta in devenire. Doua puncte:

Draga mamica si draga tatica! Maaama ce drag i-mi esti bai tatica!

Asa.

Azi avem voie sa scriem acasa. Cine nu scrie se face de pipftie. Cine se face de pipftie primeste o alifie pentru cand mai scapa sapunu pe jos la dus.

Noi soldatii, militarii si caporalii in retragere din dormitorul 614 cu paturi suprapuse unu sub altu, ne intrecem care scrie mai frumos acasa la iubita lui. La iubita lui camaradu Paraschiv din Botineni. Si daia fai mamica te rog io sa-t zic dacu si pana la incheierea scrisorii “draga Rozalinda”, ca sa creaza colegii mei ca cu tine, Rozalindo, vorbesc. Asa.

Deci, iubito Rozalinda lumina ochilor mei si faianta regimentului nostru, primeste acest buchet de flori si de glaroafe rosietice pe care t-il trimet prin intermediul plicului de la PTTR. Eu fac bine, foarte bine, da mam saturat de mine. Sami spui cu tine cine mai face bine ca tare dor i-mi e de savarine!

Ultima oara cand neam vazut, neam si placut. Neam placut pana na-m mai stiut de noi. In noaptea aceia ma tras un curent in shura de nici acu nu mai scap de junghiu ala pe shira spinarei. Ma furnica asa la maduva si-m vine sa ma scarpin intruna…

I-ti multumesc ca t-am scris si sa nui zici lu mamica de toate aventurile astea inventate de mine pana acu, ai inteles? Stai, fai, mamica, nu mai da, ca sa uita camarazii la mine! Nu t-am stabilit 16 randuri mai sus ca te transform in Rozalinda ca sa nu pierd intrecerea cu colegii mei din unitate?!

Pana la urma tu ma lasi in pace si io te las cu bine, pana data viitoare cand mai viu cu o scrisoare.

Al tau si a lu’ tatica pe care va iubesc, bravul caporal Papusel, caporal intr-o rezerva.

Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s