Vaca lesbi

Publicat pe Actualizat pe

Din imaginile foto surprinse de unii aflati la fatza locului (undeva in Bulgaria), pare ca vaca asta a intrat in calduri, nu avea nicio frumusete in jur pe care s-o cucereasca (mai era doar o alta vaca proasta ca ea), asa ca s-a urcat pe stapana. Stapana, aflata aproape sigur de cam multicica vreme la menopauza, a refuzat scena pornografica; dar poti sa refuzi ca lumea cand dusmanul te ataca miseleste pe la spate?

Si pentru ca intamplarea sa aiba toate caracteristice unei fabule, a intrat in cadru si magarul. Magarul de Gigiolov. Un magar bulgaresc la fel ca vaca, la fel ca baba, cefele si castravetii. Si-a inceput sa ra-ga/ra-da de pe margine sub privirile nedumerite/siderate ale oamenilor prezenti la spectacolul ad-hoc. Martorii oculari se jura ca magarul ala asta facea: radea. Si-n picioare si culcat.

Cum e, ma, sa te incalece vaca?? Daca era vreun bou? Sau si mai rau: taur! Acum razi, asa e, dar daca era ma-ta-mare, ce faceai? S-o vezi prin ziare inghesuita de-o vita desculta si-un magar fara maniere. 🙂

E stire de doi leutzi, insa chiar pare amuzanta faza. Din Libertatea.


Ia descarcă și tu niște vorbe aici!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s